Maanrakennus

Asfaltointipalvelumme ulottuu pintaa syvemmälle. Saat meiltä päällystyshankkeen pohjatöiden lisäksi myös monipuolisen valikoiman muita maanrakennustöitä – esimerkiksi salaojaremontit ja viheralueiden rakennustyöt.

Maanrakennustyöt asfaltointihankkeisiin

Asfaltointipalvelumme ulottuu pintaa syvemmälle. Päällystyshankkeessa pohjatyöt on tehtävä huolella. Meillä Iskuasfaltilla onnistuu myös kaikki asfaltointiin tarvittavat maanrakennustyöt. Kun koko projekti tulee saman katon alta, tulee maanrakennustyöt tehtyä oikein. Ja ilman ylimääräistä koordinointia, kommunikaatiokatkoksia tai aikataulujen sovittelua. Koko hanke ensimmäisestä kaivinkoneen kauhallisesta asfalttipinnan viimeistelyyn hoituu kauttamme helposti ja vaivattomasti.

Monipuolinen tarjonta maanrakennustöitä

Asfaltointihankkeiden pohjatöiden lisäksi olemme erikoistuneet myös muihin piha-alueiden maanrakennustöihin. Olit sitten yritys- tai yksityisasiakas, teemme esimerkiksi salaojaremontit ja viheralueiden rakentamiset tarvittaessa aina suunnittelusta toteutukseen nopeasti ja luotettavasti.

Kysy meiltä lisää ja pyydä tarjous

Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa hankkeesi sujuvuudesta ja laadukkaasta lopputuloksesta koko projektin ajan. Kerro meille tarpeesi täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.