Asfaltointi

Iskuasfaltti toteuttaa kaikenlaisia asfaltointihankkeita pienistä paikkaustöistä suuriin urakoihin. Pihat, kadut, parkkialueet ja sillat – meille mikään kohde ei ole liian haastava. Meiltä saat päällystyshankkeesi suunnittelusta toteutukseen asti, tietenkin rautaisella ammattitaidolla toteutettuna.

Miksi asfaltointi?

Asfaltointi luo alueelle näyttävyyttä ja parantaa käytettävyyttä. Asfaltoidun pihan lumityöt on helpompi hoitaa eikä kenkien mukana kulkeudu hiekkaa sisätiloihin. Asfaltointi on myös pitkäikäinen investointi kohteesi tulevaisuuteen. Oikein tehtynä asfalttipinta kestää niin aikaa, säätä kuin kulutustakin.

Iskuasfaltti päällystää kaikenlaiset kohteet

Me Iskuasfaltilla olemme erikoistuneet asuintalojen ja kiinteistöjen piha-alueiden päällystämiseen. Lisäksi asfaltoimme katuja, teitä, pysäköintialueita – mikään kohde ei ole meille liian pieni tai liian suuri. Toteutamme rautaisella ammattitaidolla asfaltointihankkeet pienistä paikkaustöistä suuriin urakoihin. Meiltä saat myös tarvittavat maanrakennustyöt. Saat siis koko projektin vaivattomasti saman katon alta ja ammattitaidolla toteutettuna. Vuosikymmenten kokemuksella löydämme varmasti juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

Ympäristöasiat lähellä sydäntä

Vuosien varrella asfaltointimenetelmät ja -materiaalit ovat kehittyneet ympäristöystävällisempään suuntaan. Materiaalivaihtoehtoja on useita. Valikoimassamme löytyy myös matalalämpöasfalttia, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Kierrätysmateriaalin lisäksi matalalämpöasfaltti on alhaisemmasta työstölämpötilasta johtuen myös energiankulutukseltaan ja hiilidioksidipäästöiltään ympäristöystävällisempää kuin perinteinen asfaltti.

Nykyaikainen kalusto tuo tehokkuutta – ja säästöä

Kun asfaltointiprojekti toteutaan juuri oikealla kalustolla ja menetelmillä, saamme työt tehtyä ripeästi ja laadukkaasti. Modernilla kalustolla syntyvä tehokkuus näkyy sinulle säästönä. Niin ajassa kuin lompakossakin. Pienimmät kohteet toteutaan siihen erityisesti suunnitellulla kalustolla, tai jopa käsityönä, kun taas maanteiden asfaltoinnissa käytetään järeämpää kalustoa.

Toteutetaan yhdessä projektisi

Miten pihan asfaltointi kannattaisi toteuttaa? Entä mitä se maksaa? Ammattitaitoinen henkilöstömme vastaa mielellään näihin ja kaikkiin muihinkin asfaltointiin liittyviin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake. Olemme sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteydessä, jotta pääsemme yhdessä suunnittelemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.